Szállítási feltételek ⋆ USAStock

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek:

Házhozszállítás igénybevétele esetén a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra. Ebben az esetben Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesíti készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.
Személyes átvétel esetén (melyre csak előzetes megbeszélés esetén van lehetőség a megrendelt terméket üzletünkben veszi át a Felhasználó. Ebben az esetben a Felhasználó a megrendelés végösszegét kollégánknak teljesíti készpénzben, utánvételi díj ilyenkor nem kerül felszámításra.

A megrendelt termékek kiszállítását végző futárcég: GLS Futárszolgálat, GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

Kontakt:

  • gls-hungary.com
  • info@gls-hungary.com

 

Minimális rendelési összeg: br. 1.000.- Ft

Szállítás módja:

 

Házhozszállítás

 

Bruttó rendelési érték:

0-20.000,- Ft

 

20.001,- Ft-tól

Bármilyen fizetési mód esetén

1.500,- Ft

1.500,- Ft

 

ingyenes

 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát (és ha tartozik a termékhez, a jótállási jegyet) a csomag tartalmazza. Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Üzemeltető nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban.

 

GLS Csomagkövetés

A belföldi csomagokat a feladók és a címzettek is nyomon követhetik. Sok országban, köszönhetően az azonnali adatátvitelnek, valós idejű csomaginformáció áll rendelkezésre a nemzetközi csomagok esetében. Az összes GLS leányvállalat által beszkennelt adat online elérhető. Csak a csomgszám szükséges a lekérdezéshez.

Tovább a csomagkereséshez

 

A feladó és a címzett bármikor, online nyomon követheti csomagját. A csomagszám (referenciaszám) megadását követően részletes információ jelenik meg a csomagtörténetről. Ez magában foglalja a legutóbb végzett tevékenységet. A csomagkövetési funkció ingyenes, bárki, aki feladta, vagy várja a csomagot, egyszerre használhatja a csomagkeresés funkciót. Hogyan működik ez? Minden csomagcímke egyedi csomagszámot és vonalkódot tartalmaz. A vonalkódot minden áthaladási ponton szkennelik, és a csomag aktuális helyét és a legutóbb végrehajtott műveletet továbbítják a GLS rendszerébe. Ezzel nyomon követhető a teljes logisztikai koordinációs folyamat.

A GLS a rendelkezésre álló információkat közzé teszi a csomagkövető rendszerében, ami azt jelenti, hogy a csomagokat bármikor, bárki ellenőrizheti. A kézbesítés napján reggel a futár szkenneli a csomagcímkén lévő vonalkódot. Abban az esetben, ha a címzett nem tudja átvenni a csomagot, a szkennerbe bekerül a csomagszám mellé a megfelelő státuszkód. Minden adat a GLS rendszerébe kerül.