Öltözz úgy, mint az angol hercegnék ⋆ USAStock

Melyikünk ne szeretne néha egy kékvérű életről álmodozni, a hozzátartozó négykerekű hintóval, a gyönyörű ruhákkal és persze a herceggel fehér lovon? Ugye, te is? Segítségünkkel most te is királylány lehetsz! Oké, lehet a hintó és a királyfi egy kicsit túlzás, azonban cikkünkből most megtudhatod, hogyan varázsold ruhatárad igazán kékvérűvé!

 

1. Királynői kék

Az újdonsült hercegné, Meghan Markle egyik kedvenc színe a tengerészkék – nem is csodálkozunk! Az elegáns árnyalat kiválóan működik lazább farmeres összeállításban, vagy akár egy hivatalosabb irodai szettben, kosztümnadrággal párosítva.

2. A jól bevállt kis piros

Kate Middletont igen sűrűn, még a leghivatalosabb eseményeken is láthatjuk pirosban feltűnni – úgy látszik, ez a szenvedélyes árnyalat a hercegné személyes kedvencei közé tartozik. Egy sikkes kis piros ruhát párosíthatunk fekete vagy nude kiegészítőkkel – az összhatás mindenképp fenséges lesz!

3. Népiesen kifinomult

A cambridge-i hercegné ezt az apró, népi motívumokkal díszített Stella McQueen ruhát Vilmos herceggel Indiába tett királyi látogatása alkalmával viselte. A derékon vágott ruhafazon egy ütős joker kártya: a “fiús” alkatot nőiessé varázsolja, vagy éppen eltakarja az esetleges plusz kilókat.

4. Könnyű ballonban bárhová

A divatérzékéről ismert sussexi hercegné egyik kedvenc viselete az elegáns és könnyed ballon. A lenti képen látható kabátot, Meghan a pár ausztrál látogatása során viselte, ráadásul kétszer is, ami újdonságnak számít a brit uralkodócsalád körében.

Kövess minket
Instagramon