Nagyker ⋆ USAStock

Legyen a Partnerünk!

Kiskereskedők jelentkezését várjuk viszonteladásra!

Cégünk prémium minőségű, új, eredetiség garanciával védett, amerikai import női ruházat forgalmazásával foglalkozik. A piacon mint kis- és nagykereskedő egyaránt jelen vagyunk: raktárkészletünket mind magánszemélyeknek, mind pedig kisvállalkozásoknak árusítjuk.
Egyértelműen hiszünk abban, hogy a minőség a mennyiség felett áll.

Nagykereskedelmi szolgáltatásunk

Szekszárdon található raktárjainkban több ezer, amerikai nagykereskedelmi partnerünktől felvásárolt árut tartunk készleten, mely legfőképp előző szériából és bolti megmaradt egységekből származnak, prémium kategóriás, garantáltan eredeti, vadonatúj termékek.

Kereskedőink számára raktárunkban az áru egyéni bejelentkezés alapján megtekinthető, azonnal elvihető, illetve igény szerint szezonnak megfelelő csomagokat is összeállítunk, részletes terméklistával.

MÁRKÁK

Célunk, hogy árainkat tartósan alacsonyan tartva, vevőink a lehető legjobb áron férjenek hozzá egyszerre igényes és divatos ruhadarabokhoz, 18 világmárka kínálatából, egy megbízható forrásból válogatva.

Egyértelműen hiszünk abban, hogy a minőség a mennyiség felett áll.

Célunk, hogy árainkat tartósan alacsonyan tartva, vevőink a lehető legjobb áron férjenek hozzá egyszerre igényes és divatos ruhadarabokhoz, 18 világmárka kínálatából, egy megbízható forrásból válogatva.

Eredetiség garancia

Árukészletünket amerikai nagykereskedő partnerünk biztosítja. Minden vásárláshoz eredetiség garanciát adunk, amivel garantáljuk, hogy a termék 100%-ban megbízható forrásból, a gyártótól származik.

Nagykereskedői ár

Viszonteladóink nagykereskedelmi áron juthatnak hozzá árukészletünkhöz. Kérjen egyedi árajánlatot az oldal alján található űrlappal!

Szekszárdi mintabolt

Szekszárdi mintaboltunkban árukészletünk személyesen megtekinthető. Kérjük, látogatás előtt egyeztessen időpontot telefonon!

Áruátvétel

Kiskereskedői viszonteladás esetén az áru közvetlenül a szekszárdi raktárunkból elszállítható.

Amennyiben fellendítené üzletét egyedi, márkás ruhakínálattal, kérjen árajánlatot az űrlap kitöltésével, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

RÓLUNK MONDTÁK


“Két ruhát rendeltem az oldalról, mindkettővel maximálisan meg vagyok elégedve. Csak
ajánlani tudom!”

Katalin, 31

RÓLUNK MONDTÁK


“Szinte hihetetlen mennyivel olcsóbb a bolti árakhoz képest. Én már csak innen és csak
eredetit vásárolok. Kristina egy tündér!”

P. Rita, 38

RÓLUNK MONDTÁK


“Minden kereskedőnek ajánlanám, mert kuriózum márkás prémium termékeket lehet tőlük beszerezni az USA-ból mely termékek itthon elérhetetlenek a felkínált árakon! Mi is vásároltunk tőlük és nem útóljára! Szinte minden termék már el is fogyott amiket tőlük vásároltunk! Köszönjük, hogy egy új színfolt vagytok a márkás ruha beszerzésben!”

M. Lóránt, BrandLove

Kérdése van?

Hívjon minket 9.00-16.00 óra között vagy írjon nekünk az oldalon található űrlap segítségével és Kristina készséggel áll rendelkezésére!

Cím: 7100 Szekszárd, Avar utca 2.
Email: info@usastock.eu
Tel.: +36 20 235 0014

Lépj velünk kapcsolatba!

Név

Telefon

E-mail cím:

Üzenet:

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot

Kövess minket
Instagramon