Garancia ⋆ USAStock

Garancia

Jótállás, szavatosság, elállás:

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük, kivéve, ha azt a termék információs lapján jelöltük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük, az áru előzetes visszapostázása, illetve a cég központjába történő visszaszállítás esetén. Az árucikk cseréje csak a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az USASTOCK.EU  Eladó 14 munkanapon belüli indoklás nélküli elállási jogot biztosít. Elállás esetén az értékesítő a fogyasztó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríti. Az elállás miatt felmerült költségek rendezése a távollévők között kötött szerződésekről szóló törvény alapján történik. Amennyiben a törvénytől eltérő szavatosságot, vagy jótállást biztosít az eladó, minden esetben az értékesített termék információs lapján teszi közzé. Az információs lapon található eltérő szavatossági és jótállás vállalását jelen szerződéssel együtt kell értelmezni.

Az elállási jogát Felhasználó az alábbiak szerint gyakorolhatja:

Készítse elő a küldeményt a leírás szerint. (mármint a következő bekezdés alapján…)
Az árut, amelyet vissza fog küldeni címünkre, a lenti leírást követve küldje vissza, az Ön által választott futárszolgálat/posta stb igénybevételével

Küldemény előkészítése

A visszaküldésre kerülő árut készítse össze az alábbiak szerint: a termékeknek olyan állapotban kell lenniük, amilyen állapotban azt Ügyfél átvette, a csomagnak tartalmaznia kell a terméke(ke)n túl minden kapott tartozékot és az összes dokumentációt, mellékelni szükséges a a vásárlást igazoló dokumentumot is. Az árut megfelelően csomagolva kell visszaküldeni, amennyiben a visszaküldés során Ügyfél ezen irányú gondatlansága miatt sérül a termék, Eladó nem köteles azt visszavenni. A terméket ne készpénzes utánvételként küldje vissza, a termékek árát (a szállítási költség értékével csökkentve) Eladó 5 munkanapon belül átutalással megfizeti Fogyasztó bankszámlájára.

Bővebben: Szerződési feltételekben (7,8 és 9-es pont) olvashatsz.